fbpx
MyFiladelfia Skills Development and Training in Theology and Biblical counselling.
Accredited
Skills Development Provider
SDP260523133008

Jesaja 43:18-19 (NLV): “Vergeet die vorige dinge; moenie stilstaan by die verlede nie. Kyk, Ek doen ‘n nuwe ding! Nou spring dit uit, sien julle dit nie? Ek maak ‘n weg in die wildernis en strome in die woestyn.”

In 2023 het ons uitdagings en oorwinnings na die MyFiladelfia Bybelse Beradingskool-gemeenskap gebring. Ons het onsekerhede navigeer, struikelblokke oorkom en gesamentlik waardevolle insigte ingesamel. Terwyl ons 2024 binnestap, doen ons dit met hernieude hoop, vars aspirasies en onwrikbare vertroue in die pad vorentoe.

MyFiladelfia is meer as ‘n opvoedkundige instelling; ons is ‘n hegte gesin wat gebonde is aan die beginsels van liefde, ondersteuning en empatie. Ons deel ‘n diepgaande toewyding aan Bybelse berading en ‘n vaste verbintenis om individue te help om troos, veerkragtigheid en geestelike leiding op hul geloofsreise te ontdek.

Die afgelope jaar het die belangrikheid van veerkragtigheid en eenheid beklemtoon. Ons het uitdagings as ‘n gemeenskap onwrikbaar in die gesig gestaar en oorwin, wat die krag van saamstaan beklemtoon. Terwyl ons ‘n nuwe jaar verwelkom, verwelkom ons al ons studente, en lede van ons span.

‘n Jaar van persoonlike en gemeenskaplike vooruitgang

In 2023 was groei ons heersende tema – beide individueel en gesamentlik. Ons het onverwagte beproewinge teëgekom, ongekarteerde gebied navigeer en selfs sterker as voorheen na vore gekom. Ons reis is gekenmerk deur ‘n onwrikbare verbintenis tot selfverbetering, ‘n meedoënlose strewe na kennis en ‘n toewyding om ons geestelike begrip te verdiep.

Die MyFiladelfia-gemeenskap: ‘n hegte gesin

By MyFiladelfia oorskry ons die konvensionele grense van kollegas of klasmaats; ons is ‘n familie. Terwyl ons vorentoe kyk na 2024, laat ons voortgaan om ‘n omgewing te bevorder wat groei, genesing en geestelike verbinding koester.

Hierdie jaar nooi ons jou uit om oop harte, gretige gedagtes en onwrikbare geeste te omhels. Saam sal ons 2024 vorm in ‘n jaar van diepgaande transformasie, geestelike verligting en grenslose deernis. Ons fakulteit, personeel en medestudente ondersteun jou op elke tydstip.

Omhels die toekoms met optimisme

Terwyl ons hierdie nuwe jaar aanpak, onthou jy is nooit alleen nie. Ons MyFiladelfia-gemeenskap is ‘n bron van krag, aanmoediging en inspirasie. Ons sal ons oorwinnings herdenk, ‘n hand uitsteek tydens uitdagings, en gesamentlik skyn as bakens van lig en hoop.

Laat ons in 2024 elke geleentheid aangryp om te leer, groei en onsself en ander te bemagtig deur kennis en deernis. Ons onwrikbare verbintenis tot Bybelse berading sal voortduur, en ons sal voortgaan om diegene wat ons teëkom, positief te beïnvloed.

Ten slotte,

Welkom terug, MyFiladelfia-familie! Kom ons maak 2024 ‘n jaar vol seëninge, groei en onbeperkte potensiaal. Saam sal ons nog ‘n hoofstuk in ons reis van geloof en opvoeding skep, en ons verwag gretig die merkwaardige ervarings wat voorlê.

Ons spreek ons dankbaarheid uit vir u volgehoue teenwoordigheid binne ons MyFiladelfia-gemeenskap en wek ons hoop op ‘n blink en inspirerende 2024!